ONTWERP

ONTWERP

Een goed ontwerp begint eerst met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt er geluisterd naar uw wensen. Op deze manier zoek ik samen met u naar een totaalconcept dat het beste voor u past. Er wordt rekening gehouden met elk detail alsook met uw stijl, budget en materiaalkeuze.

Om het juiste concept te vinden worden er voorontwerpen uitgewerkt. Tijdens het ontwerpen wordt er rekening gehouden met functionaliteit en toegankelijkheid. Zo wordt er op zoek gegaan naar het passend ontwerp voor uw interieur. Deze fase wordt toegelicht aan de hand van schetsen, plannen, 3D beelden en de nodige stalen.

Van zodra het ontwerp volledig in orde is, worden alle nodige plannen en documenten opgemaakt. Aan de hand daarvan kan u starten met de realisatie van uw project.

Als u liever de realisatie uit handen wil geven, ook dan kan je bij Rachelle Schmitz Interieurvormgeving terecht. Wij nemen alle taken op ons vanaf het opvragen van offertes, aanstellen van aannemers, opstellen van een planning, budgetbeheer tot opvolging van de werken.

 

Keuken DS

Woonkamer VH

Badkamer DS

Woonkamer W

Inbouwkast DS

Appartement B

verbouwing VDB

Keuken BS

© 2015 Rachelle Schmitz Interieurvormgeving | info@rs-interieur.be | 0485 53 08 94 | Kukkelbergstraat 59B | B - 3830 Wellen | BE 0549 941 597